musicdumper


Who's Laughing Now - Jessie J.

Assalamualaikum :)

A little something about me you can't deny :]
.
Addicted to the one and only Mr. Adam Mitchel Lambert
I may annoy you a lot
Haters, shut your mouth, it doesn't worth it.
Leave comments after post or by the formspring box there :]
Relationship status - I'm dating someone :D
English > Malay *sometimes*

Saturday

A Tag From Huda Afandi :)


sudah agak berzaman tak ditag
and sudah agak berzaman akak Huda kita ni tak blogging kan ? :D hehe jom jom
biasa laa, setiap tag ada rules :D


- You must post these rules. Each person must post 11 things about themselves in their post.
- Answer the question the tagger set for you in their post. And create 11 new questions for people you tagged to answer.
- You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
- Go to their page and tell them you have tagged him/her.
- No tag back.
- No stuff in the tagging section about "You are tagged if you are reading this". You legitimately (a.k.a really, trust, with all honesty) have tagged 11 people.

okay jom jawab :D so firstly, "Each person must post 11 things about themselves in their post."
  1. Kawe suke kecek kelatee, tp kawe anak jati joho. MHR pung fedak :P ( Saya suka bercakap loghat Kelantan, tapi saya anak jati Johor. MHR pun fedup :P )
  2. Saya lebih senang berkawan dengan lelaki oleh kerana faktor pergaulan masa kecil -- sepupu belah ibu 3 orang je cucu perempuan :/ lain semua lelaki
  3. Saya ada penyakit yang tersangat susah untuk diubati-- PEMALAS :p no doubt man
  4. Honestly, saya kadang kadang lebih fasih berbahasa Inggeris berbanding Melayu, tapi saya juga masih lemah berbahasa Inggeris :)
  5. Saya ada dua akaun Facebook, Siti Nur Aida dan Ayieda Hotaru, SNA adalah untuk networking and socializing laa, AH untuk games and running away from my life for awhile :D
  6. Saya seorang GLAMBERT, woohooo ! hehe peminat Adam Mitchel Lambert "yang gay tu?" yes he's gay! but there is 0.0001% probability I am gonna marry him even he is a straight guy . So it just don't make any difference babe. and do stop judging ><
  7. Saya suka lagu "Masih Teserlah Ayumu - Exist" terrrrrrrrrrrsangatttttt sangattttt ! ><
  8. I really love to philosophize a lot. It’s the way I express my feeling in a proper way instead of maki hamun like hell kan? And gains “likes” from it on Facebook really over whelming as if everybody understand my situation :’)
  9. Orang cakap saya orang kaya -.- let me make this clear. I AM NOT ! saya berasal dari keluarga sederhana yang boleh dikatakan tiada masalah kewangan-- tak bermaksud saya tak bersyukur
  10. Saya takpandai touch up, at all. Any volunteer?
  11. Clumsy, choosy, tabby, chubby, shorty, handy, smiley but never pretty :D < ayat gua ni :D
okay itu da macam karangan taw :p then menjawab soalan pulak :O :O :O :O excited

·                     saat indah yg tak dpt anda lupakan ?
hmm tak dilupakan, I would say Birthday 2010 :D 2 kali sambut, 1 dengan family, which is memang plan la kan, and it was a lot of cheers and one more with friends :') surprise kot. seriously could never ever forget it at all. thanks a lot guys <3 muahh siket :* haha

·                     siapa crush pertama anda ? hahaha :p
eah eah. lain macam soalan :D haaa seriously? hmm i can't remember haha banyak sangat crush! ( okay malu -.- ) hmm yang betol betol crush this one person laa. masa kita form 1 dia form 5. and kitorang kawan biasa je. sanggup buad macam macam ni nak tegur dia -.- dia tau kot , sbb tuh dia melayan. tp skrg entahlaaa, tengok dia teringat zaman NOOB kuh HAHAH

·                     apa pendapat anda mase pertama kali kenal saya ?
okay Huda Afandi pada tampak pertama, chewah tampak ni, seorang yang agak pendiam, baik, peramah and clean, i mean bersih dari segala anasir anasir jahat laaa kalaw nak dibandingkan dengan gua ni -________-

·                     apa impian anda yg anda sangat-2 nk capai ?
Impian has a big scope baby. so kalaw cakap impian, i nak ford mustang satu ( don't laugh ) seriously  tau hmm else than that saya nak jaga ibu ayah nanti kalaw dah ada kerja taw :')

·                     5 kawan anda yg paling anda sayang ?
kawan? MHR masuk tak? hehe okay first sekali, Hakim Haris, Novi Astika, Saajidah Sidik, err ntah la kan, i senang rapat dengan orang, tapi kalaw rapat je nt mesti ada problem. complication, misunderstood, backstabber and so on. ( seriously keluar soalan ni agak kecewa sbb tidak cukup 5 orang :'( )

·                     siapa superhero kesayangan anda ? haha xD
superhero acane ni ? errr hmm I don't really watch Marvel's :/ hmmm ntah laaa Ultraman Dyna maybe? I remembered that I once had a collection of stickers of all types of Ultraman. haaa tak sangka peminat setia ni :D sekarang da takde kot, sbb tampal kat gerobok then gerobok da kena buang la kan :'(

·                     kalau diberi pilihan, anda nk jd mcm siape ?
Ustazah pilihan :') haaaa mang takmungkin la dapat jadi kan? selain tu nak jadi macam my mommy kot.

·                     kenapa anda pilih nk jd mcm org yg anda pilih di atas.
ustazah pilihan? no need to explain la kan :D ibu? the influences she have and her cheers and laughter all that really just perfect for me :')

·                     kalau ade kwn anda jd backstabber, ape anda nk buat ?
hmm backstabber? ada, bukan kalaw lagi dah. ramai pulak tuh hmmm :/ ( not mentioning any body at all ) hm seriously gua memang miserable if back stabbed, macam blur and inches before break into tears. after agak okay, tengok laaa keadaan. kadang kadang gua lari dari orang tuh, kadang kadang lari kejap pastuh okay balik, kadang kadang perli ( tak kiralah dia terasa ke tak, asalkan perli ) tapi trust me, situation will never be the same even though time passes and memories' fading.

·                     tempat yg anda teringin sangat nk pergi ?



Makkah :D Austria :D Mexico :D Australia :D Detroit :D hahaha passport pon takdoo :P

  • anda suka tak soalan-2 yg diberikan ? hehehe
walaupun saya rasa agak tergugat, tergugat dan tersangat tergugat dengan beberapa soalan, tapi tetap suka laa haha thanks Huda :D


orait, da siap jawab. fuhhhh gila gamatt menaip >< and now, nak tag sape ? Randomly, err sesapa je laa, yang aku tegur kat fesbuk cakap kena tag tuh kena tag la kan hihi maklum takramai blogger yang gua tahu *katak bawah tempurung*

Soalan - soalannya adalah;
  1. andaikata sekarang anda berumur 17 tahun, kerajaan umumkan lesen memandu hanya akan diluluskan untuk individu berumur 25 tahun dan ke atas sahaja untuk semua jenis kenderaan. First impression?
  2. Secara jujur jawab, deodorant/fragrance yang anda pakai untuk mengelakkan bau badan yang anda pakai? or anda takpakai langsung sebab rasa dah wangi :D
  3. One favourite brand all time ( anything-- cloths, bags or etc. )
  4. Have your own room? Describe it. None? Describe where you sleep.
  5. What are you wearing? From head to toe.
  6. Best pictureous moment. post it and tell us why its the best (ejaan salah kan? haha)
  7. Most hated and most loved subjects all time and tell the SIMILARITY of both subjects. BHAHA jawab jawab :D
  8. A thing that you kept since like FOREVER and you still had it now. bantal busuk kee? :p
  9. Do you have any obsession? Define siket :D
  10. hadiah birthday yang paling cool/best/sayang/tidak-dilupakan. tak kira ada lagi ke tak.
  11. Your best nickname. Nak list semua nickname pon bole :D
And that's it. hehehe gua takde idea sebenarnya nak tanya apa.
ni semua random questions, build by ideas that pop out suddenly.

Yang di tag tuh, hopefully jawab sebab gua nak tengok korang jawab apa :D
Others yang baca takpasal pasal nak jawab also can :)
bagi taw gua, nak tengok jawapan :D
dah jawab bagi link taw taw taw taw? :D
And credit bole ( with link included ) ? hihi

Anyway this tag is from Huda Afandi. check out her blog here peeps :D
and Huda, muahh sikett :* hahaha

*panjang gila post ni -__________-*

3 comments:

NZ Diaz said...

adeh, malasnya. tapi sebab kau, aku jawab. haha

HuDa :) said...

haha macehh spend time jwb tag ni :D serius mcm krgn A daa heheee :p mmuahh bnyk2 :* :* :*

ainasuhana said...

no 8 ngan 11 tu kan.. tabik lah..! jujur hehhee